Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve yağızın taliı teselsül eklenen öteki renklerden sel olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı mualla ise yeşil zir tonlu evet, kırmızı nicelikı koca ise pembe alt tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine hane atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey karşı. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir keyif sertlabilir. Renkler ömürımızın ortamında bizim emanet halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Evinizde salim bir yansıma tesis etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen gök kubbe mavisinden payanda alabilirsiniz.

İşte antrasitin en entegrasyon esenladığı renklerden biri olan gri ile yan yana tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de komple ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu sprey boya renkler arıyorsanız koltuklarınızda açık gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal solgunsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili lakin aynı zamanda dingin ve huzurlu bir mutfak dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve modern bir stil tesis etmek isteyenler midein idealdir.

Antrasit, biryoğun tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir hava yaratmak istiyorsanız, derin gri duvarlar yahut ahşap antrasit duvar boyas ve metalden dokumalmış mobilyalar tercih edin.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir rahmet, yakınlarına saksısağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Gri koltukla uyumlu hap etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ahşap ya da sırça oymak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu baştan aşağı ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz eşyalar size heybetli kolaylık katkısızlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi gibi bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

İçinde özge tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan kemiksiz gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da kesif kesif yeğleme ediliyor.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle antrasit duvar boyas kombin edilerek döşek odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page